Over mij

Dat mijn naam Renée is, zal je niet ontgaan zijn. Ik ben geboren op de verjaardag van mijn vader, in het jaar 1991. Ik ben opgegroeid in een klein dorp in Zuid-Limburg met mijn twee broers Rob en Frank, verhuisd naar Nijmegen (waar ik mijn studie Orthopedagogiek afrondde) en woon inmiddels samen met mijn vriend Dorus en Weimaraner Storm in ons jaren ’30 droomhuisje in Arnhem.

Mijn passie voor fotografie zit in mijn genen. Als klein kind legde ik onze vakanties al op beeld vast. Als ik later groot zou zijn, zou ik een eigen camera kopen. Na mijn afstuderen kreeg ik tot mijn grote verrassing van familie en vrienden mijn eerste eigen Canon cadeau. Dat deze hobby zo uit de hand zou lopen, dat had ik nooit gedacht. Welkom eigen bedrijf!

Mijn passie voor sportfotografie komt voort uit mijn passie voor hardlopen. Jarenlang liep ik wegwedstrijden en crossjes, eerst op het oude vertrouwde gravelbaantje bij A.V. Caesar in Beek en later bij Seven Hills Running Team in Nijmegen. Totdat een blessure roet in het eten gooide. Hardlopers in beeld brengen bleek een fijne alternatieve tijdsbesteding. Tegenwoordig ren én fotografeer ik erop los. Beide combineren tijdens één evenement, dat was een once in a lifetime experience. Man man man, wat was ik kapot toen ik na twee uur fotograferen aan de start stond van mijn eigen race.

Wat ben ik trots op alle partners waarvoor ik werk of gewerkt heb: Runner’s World Magazine, Transition, Teamcompetities Triathlon, Run2Day, Nijmegen Global Athetics, Team Zevenheuvelen en de organisaties van diverse evenement in Nijmegen en Arnhem. Ben je benieuwd naar al mijn projecten? Check ze hier!