Fotografie

RENÉE Tijdink

Let’s meet!

Photography is an art of observation. 
It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them. 

Elliott Erwitt

Meer projecten

Wat mensen over mij zeggen

“Met de juiste plaat heeft Renee ons evenement weer hip, sexy en stoer weten te maken. Ze wist heel professioneel de juiste sfeer neer te zetten passend bij ons evenement, geen gemakkelijk klus!”
Bram Som, race director Nijmegen Global Athletics – Next Generation Athletics

“In Transition Magazine vertellen triatleten en duatleten hoe ze hun sport beleven. Sporters delen hun passie met de lezer. Renée laat de sporter ontspannen voor de camera en vangt daarna het verhaal in beeld. Het verhaal van de sporter wordt de werkelijkheid van de lezer.”
Transition Magazine

“Renee heeft de kunst om in enkele beelden een groots hardloopevenement in de juiste sfeer en toonzetting weer te geven. Ze heeft oog voor sfeer, emotie en detail.”
Eddie Wassink, Bridge to Bridge Arnhem

“Renée is onze vaste fotograaf van Run2Day Nijmegen en Running Crew Nijmegen. Met haar passie voor hardlopen in combinatie met de fotografie skills is ze niet te missen! Sinds september 2016 hebben we een hele nieuwe setting bij Run2Day Nijmegen. Met sfeer/running foto’s langs de loopbaan. Natuurlijk geschoten door Renée.”
Niels Aarns, Run2Day Nijmegen

“Renée heeft de geweldige gave om het sportmoment haarscherp vast te leggen. Ze mist haast geen deelnemer en de compositie is altijd goed.”
Tim van Os, Devil’s Trail Rijk van Nijmegen

“Renée is de vaste fotograaf van Team Zevenheuvelen. Ze maakt hele mooie foto’s en staat altijd voor ons klaar. Een toppertje!”
Henk Albers, Team Zevenheuvelen

‘Renée kan een opdracht op papier precies omzetten in een foto, waardoor je dus altijd de foto krijgt die je zelf voor ogen hebt, of eigenlijk, beter!'”
Andra Laarhuis, Done-that.nl

‘Renee is een hele lieve fotografe. Ze is heel rustig professioneel en gezellig. Het voelt niet ongemakkelijk omdat ze zo lekker luchtig en nuchter is. Het resultaat is daarentegen verbluffend goed! Ze weet precies van welke hoek de foto het mooist gemaakt kan worden en ze heeft ook tijdens de shoot allerlei tips zodat de foto’s super gaaf worden!”
Maartje Bregman, Gezondereceptjes.nl

“Met Renée is het erg prettig samenwerken. Met passie voor de sport, weet ze de deelnemers van de Bruggenloop Nijmegenen The Night Run Festival elke keer weer fraai op de foto te zetten. Flexibel, creatief en origineel, zorgt ze voor kwaliteitsfoto’s waar je als organisator en deelnemer op zit te wachten.”
Carlos Baltus, 024 sport

“Renée maakt prachtige sportfoto’s. Dat is al een kunst op zich. De fotoshoot met Renée was daarnaast ontspannen en leuk. Dat is ook terug te zien op de foto’s.”
Erlinde Scheps, Run-way Girls

“De fotoshoot met Renée was super! Ze had veel suggesties voor mooie foto’s en gaf ons tips waar nodig. Ze werkt heel ontspannen, nam alle tijd en het was erg gezellig!”
Stéphanie & Robin, Cliniclows- Run Smile Run